• nl en facebook  twitter  rss  

LAATSTE NIEUWS

Ultiem genieten in De Tuin der Lusten

Ultiem genieten in De Tuin der Lusten


06-05-2016
Een warme voorzomeravond. Zorgeloos genieten van een formidabel drie-gangendiner. Een moment van reflectie door cabaretier Patrick Nederkoorn, met een vlammend en humorvol betoog over het zwart-wit denken dat ons allemaal eigen is. Twee prachtige en heel verschillende theatervoorstellingen. Lang na-borrelen aan de sfeervolle bar bij het kampvuur, onder de sterren. ‘De Tuin der Lusten’ is van start gegaan op Landgoed Den Dam in Eefde.

De Franse danser en choreograaf Patrice de Benedetti brengt de voorstelling Jean, een krachtige en ontroerende voorstelling over oorlog en de vooroordelen over anderen. De voorstelling is een eerbetoon aan zijn vader en dat proef je in zijn spel.

Na het indrukwekkende Jean opent De Tafel der Lusten, een fijne combinatie van het beste uit de Portugese keuken, onthaasten en ontmoeting met anderen gasten. Langzaam valt de duisternis en herscheppen lampjes, vuurkorven en de vlammen van de koffiepruttelinstallatie het landgoed in een sprookjestuin.

Na een heerlijke warme kop koffie en een vers gebakken dessert, schuift iedereen op de tribune voor van Asterions Hus, een inhoudsvolle maar humoristische hervertelling van Romeo & Julia in vierentwintig razendscherpe scènes.
Daarna is het tijd voor wijn, chocolademelk met of zonder rum en een goed gesprek.

De poorten van ‘De Tuin der Lusten’ staan nog open op 6 en 7 mei. Landgoed Den Dam, Eefde.
Er zijn nog kaarten! Kaartverkoop sluit elke dag om 14:00 uur.

Uitsluitend online te bestellen op onze website.
VRIJKAARTJES VOOR UW CARAVAN!

VRIJKAARTJES VOOR UW CARAVAN!


25-04-2016
Op 5, 6 en 7 mei is het festival te gast op Landgoed Den Dam in Eefde en op 2, 3 en 4 juni is het festival te gast op Landgoed Zelle in Hengelo (Gld). Butifarra kookt een verrukkelijk diner en er zijn bijzondere voorstellingen! Prachtige avonden om te ont-moeten in de sfeer van De Tuin der Lusten.

Het team van De Tuin der Lusten is op zoek naar caravans waar de dansers en acteurs in kunnen overnachten tijdens hun verblijf op beide landgoederen. Vanaf de dinsdag voorafgaand aan het festival hebben we al caravans nodig waarin de hardwerkende mensen kunnen slapen, tot minimaal een dag na het festival. Alle soorten en maten caravans zijn geschikt, want een bed en een kledingkast is alles wat de gasten nodig hebben. Het sanitair en de keuken van uw caravan worden dus niet gebruikt. De caravans staan veilig op een camping in de buurt van het landgoed

Helpt u ons? Als dank ontvangt u dan van ons twee vrijkaarten voor het festival en het uitgebreide diner van Butifarra! En uiteraard stellen we u voor aan de artiest die gebruik maakt van uw huis op wielen.

Wij zijn te bereiken via productie@detuinderlusten.nl of via het telefoonnummer 06-27195920.
Helpende handjes gezocht voor De Tuin der Lusten


21 -04-2016
De Tuin der Lusten organiseert intieme en spraakmakende festival op particuliere landgoederen met theater, dans, beeldende kunst en muziek. De Tuin der Lusten is een avond lang flaneren op plaatsen die normaal gesloten zijn voor het publiek. Naast de voorstellingen is er een uitzonderlijk diner op locatie.
Het festival strijkt op 5, 6 en 7 mei neer op Landgoed Den Dam in Eefde en op 2, 3 en 4 juni is het festival te gast op Landgoed Zelle in Hengelo (Gld).

De Tuin der Lusten is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij dit kleinschalige festival. Er is van alles te doen, zowel voor als achter de schermen: van publieksbegeleiding tot kassa, van parkeerwacht tot medewerker in het restaurant of achter de bar. Ook zoeken we spierballen voor de bouw en breek, twee dagen voor en twee dagen na het festival.

Wil je je aanmelden als vrijwilliger of heb je nog vragen hierover? Wij zijn te bereiken via productie@detuinderlusten.nl of via het telefoonnummer 06-27195920.
Exclusief theaterfestival De Tuin der Lusten strijkt opnieuw neer in de Achterhoek


08-04-2016
In Eefde en Hengelo (Gld) is dit jaar het bijzondere theaterfestival te vinden dat zich afspeelt op particuliere landgoederen. De Tuin der Lusten is een intiem en kleinschalig festival met een heerlijk diner, vernieuwend internationaal theater, dans en beeldende kunst in de mooiste tuinen van ons land. Het zijn stille en rustige plekken, ver van de drukte van de stad. Van 5 tot en met 7 mei is het festival te gast op Landgoed Den Dam in Eefde. Van 2 tot en met 4 juni worden er voorstellingen gespeeld op Landgoed Zelle in Hengelo (Gld).

Extra bijzonder dit jaar is het nieuwe concept van De Tuin der Lusten: 200 bezoekers maken de hele avond gezamenlijk mee. Butifarra kookt een verrukkelijk diner en artiesten uit Denemarken, Frankrijk, Spanje, Argentinië en eigen land vertonen hun kunsten. Het diner met uitstekende gerechten, genaamd De Tafel der Lusten, wordt geserveerd aan lange tafels op een inspirerende plek. Prachtige avonden om te ont-moeten in de sfeer van De Tuin der Lusten.

5 t/m 7 mei - Landgoed Den Dam, Eefde
In het eerste weekend van mei reizen de Franse danser en choreograaf Patrice de Benedetti en het Deense theatergezelschap Asterions Hus af naar Landgoed Den Dam in Eefde. Daar speelt Patrice de Benedetti een fysieke voorstelling over zijn vader, die in de Tweede Wereldoorlog plots soldaat moest worden. Met kracht en tederheid toont de danser noties van hoop, schenken, relaties en zwart-wit denken. Asterions Hus brengt een surrealistische versie van het beroemde liefdesverhaal Romeo&Juliet. Een beweeglijke en humoristische performance met 24 scènes, 24 omwegen en 24 vieringen van de liefde.

2 t/m 4 juni - Landgoed Zelle, Hengelo
Compagnie Woest neemt je in het eerste weekend van juni mee op een parcours over het landgoed. Er gebeurt van alles en samen met de zes karakters beland je in absurde situaties, zowel humoristisch als tragisch. Een verrassende en prikkelende voorstelling! Daarnaast speelt het Frans-Argentijnse HURyCAN een splinternieuwe voorstelling die ze nog niet eerder vertoonden. Met hun vorige voorstelling was het populaire duo al te zien op Landgoed De Wildenborch in 2014.

Tickets (inclusief diner) kosten €38,50..
Data in 2016


14-03-2016
Leuk nieuws om met jullie te delen!

De Tuin der Lusten organiseert dit jaar meerdere edities. Zet ze alvast in je agenda:

5-7 mei, Landgoed Den Dam, Eefde
2-4 juni, Landgoed Zelle, Hengelo (cld)

We bieden dit jaar een avondvullend programma met een bijzonder en uitgebreid diner, prachtige voorstellingen en inspirerende nagesprekken.

Entree (inclusief diner) €38,50 in de voorverkoop via de website en €41,- aan de kassa bij de poort.
Vrijkaartjes voor uw caravan!

Vrijkaartjes voor uw caravan!


03-04-2015
De Tuin der Lusten organiseert intieme en spraakmakende festivals op particuliere landgoederen met theater, dans, beeldende kunst en muziek. De Tuin der Lusten is een avond lang flaneren op plaatsen die normaal gesloten zijn voor het publiek.

Van 14 tot en met 17 mei 2015 is het festival te gast op Landgoed het Haveke in Eefde. Geïnspireerd door de verhalen over de geschiedenis van de mensen die op deze plek hebben geleefd is een programma gevormd rond het thema ‘generaties’.

Het team van De Tuin der Lusten is met spoed op zoek naar caravans waar onze dansers en acteurs in kunnen overnachten tijdens hun verblijf op het landgoed. Tegen de verwachting in zitten wij met te weinig slaapplekken en zijn wij genoodzaakt een camping te bouwen. Tot en met het festival wordt er gerepeteerd op het landgoed door het theatergezelschap Schweigman&. Vanaf maandag 6 april hebben we al caravans nodig waarin de hardwerkende mensen kunnen slapen. Elke week komen er wat meer artiesten, dus we kunnen elke week extra caravans gebruiken. Alle soorten en maten caravans zijn geschikt, want een bed en een kledingkast is alles wat de gasten nodig hebben. Het sanitair en de keuken van uw caravan worden dus niet gebruikt. De caravans staan veilig binnen de poorten van het landgoed.

Helpt u ons? Als dank ontvangt u dan van ons vier vrijkaarten voor het festival en een gratis drankje aan de bar! En uiteraard stellen we u voor aan de artiest die gebruik maakt van uw huis op wielen.

Wij zijn te bereiken via productie@detuinderlusten.nl of via het telefoonnummer 06-27195920.
Nieuw: een video-archief!


23-03-2015
We hebben iets nieuws: een YouTube-account!

En daar kan je nu alle video`s vinden die Peter Schoof (RTV Oost) de afgelopen jaren van De Tuin der Lusten heeft gemaakt. Prachtig beeldmateriaal van de meest bijzondere tuinen van Oost-Nederland.

Dus ga er even lekker voor zitten met een hapje en een drankje en ga nagenieten van al die mooie edities.

Dank Peter!


https://www.youtube.com/playlist?list=PLngcGKGDN3P_lf4773qXgKe15jA7Kx2ME
Informatiebijeenkomst over De Tuin der Lusten & Schweigman&

Informatiebijeenkomst over De Tuin der Lusten & Schweigman&


12-03-2015
Op donderdag 19 maart vindt in de Detmerskazerne in Eefde een informatiebijeenkomst plaats voor de bewoners van Eefde en geïnteresseerden rondom De Tuin der Lusten en de hoofdvoorstelling van het festival: het locatieproject Erf van ervaringstheatergezelschap Schweigman&.

De Tuin der Lusten functioneert vaak als werkplaats voor nieuwe producties. In de luwte van het land kunnen groepen werken aan nieuwe voorstellingen op een plek waar totale focus op het werk mogelijk is.

Van half maart tot en met half mei zal op landgoed het Haveke worden gewerkt aan de voorstelling Erf. Van 14 t/m 17 mei is de voorstelling te zien in De Tuin der Lusten. Tijdens de informatiebijeenkomst wordt verteld over het verloop van het project gedurende de twee maanden.

Meer informatie over Schweigman& vind je bij Programma.

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Praktische informatie:
Donderdag 19 maart, 19:30uur
Detmerskazerne, Kazerneplein, Eefde
Bij aankomst melden aan de poort.
Aan tafel met de kunstenaar op het landgoed

Aan tafel met de kunstenaar op het landgoed


20-10-2014
De Tafel der Lusten
Landgoed het Haveke
Zutphenseweg 113, Eefde
Zondag 9 november 2014
16:00 uur - 21:30 uur


16:00 uur Ontvangst met een bite
16:30 uur Rondleiding over het landgoed door eigenaresse mw. von Wedel
17:30 uur Aperitief met een praatje over De Tuin der Lusten
18:00 uur Voorgerecht
18:30 uur Presentatie door theatermaker Boukje Schweigman
19:15 uur Diner
21:15 uur Koffie


Een exclusief diner op landgoed het Haveke. Met een gezelschap van maximaal 50 personen mogen we aan tafel in het koetshuis. We maken een bijzonder menu en u kunt van ons een hoge kwaliteit verwachten met goede wijn. We organiseren dit diner met een doel. U betaalt teveel voor het diner. Na aftrek van de kosten gaat de opbrengst naar de kunstenares die deze avond aanwezig is en zal vertellen over haar werk. U draagt door deelname aan De Tafel der Lusten bij aan het programma van het festival. U kunt gedurende de avond alles vragen wat u altijd al hebt willen weten over de achtergronden en werkwijze van het festival en het hoe en waarom van het programma van de editie 2015. We zullen ook iets laten zien van de avonturen met ons festival in Frankrijk. Kees Vermaat zal iets vertellen over de vrienden van De Tuin der Lusten. Kortom een goed diner op een bijzondere locatie met een goed doel.

De Tafel der Lusten: €72,50 p.p.
Inclusief aperitief, wijn/sap aan tafel en koffie.
Aanmelden doet u door een mail te sturen naar: programmering@detuinderlusten.nl


We hopen u te mogen verwelkomen op zondag 9 november,
Met viendelijke groet,

Casper de Vries, De Tuin der Lusten
Kees Vermaat, de vrienden van De Tuin der Lusten
Leonard den Boer, De Tafel der Lusten / Butifarra
De Tuin der Lusten op Kasteel de Wildenborch is van start gegaan!


16-05-2014
Hierbij een klein beeldverslag van de eerste avond op het landgoed van Kasteel de Wildenborch.

Foto's: Joris Hol.        Caravans gezocht!


08-04-2014
Het team van De Tuin der Lusten is op zoek naar caravans waar onze buitenlandse dansers en acteurs in kunnen overnachten tijdens hun verblijf op het landgoed.

Wilt u uw caravan uitlenen van zondag 11 mei tot maandag 19 mei? Alle soorten en maten caravans zijn geschikt, want een bed en een kledingkast is alles wat de gasten nodig hebben. Het sanitair en de keuken van uw caravan worden dus niet gebruikt.

Als dank ontvangt u van ons vier vrijkaarten voor het festival en een gratis drankje aan de bar! En uiteraard stellen we u voor aan de artiest die gebruik maakt van uw huis op wielen.

Wij zijn te bereiken via productie@detuinderlusten.nl of via het telefoonnummer 06-27195920.
Dit jaar: Kasteel de Wildenborch en Château de Chamarande

Dit jaar: Kasteel de Wildenborch en Château de Chamarande


20-03-2014
Dit jaar vinden er weer twee Tuinen der Lusten plaats: een Nederlandse en een Franse editie.

Van 15 tot en met 18 mei vindt het festival De Tuin der Lusten plaats in de tuinen van Kasteel de Wildenborch in Vorden. Als je door de erg mooi onderhouden tuinen van de Wildenborch wandelt waan je je in het paradijs en lijkt het roemruchte verleden van dit middeleeuwse roofridderslot ver weg. Ook in de Trouw werd al verwezen naar de pracht van deze tuinen: “De tuin is in 1931 door haar oudoom aangelegd in Engelse landschapsstijl. Alle elementen van deze stijl zijn aanwezig: vijvers, zichtlijnen, doorkijkjes naar het achterliggende landschap, slingerende paden en beelden.

Het is een eer dat De Tuin der Lusten hier met theater, dans, beeldende kunst en muziek een beeld mag schetsen van de roemruchte geschiedenis van het kasteel en haar bewoners. Roofridders maakten plaats voor dichters, schrijvers en onderzoekers. Het programma is samengesteld op basis van deze geschiedenis en meerdere theatermakers en kunstenaars zullen zich op deze groene en rustige plek laten inspireren door de omgeving bij het creëren van nieuwe voorstellingen en kunstwerken. Het team van De Tuin der Lusten bouwt in deze tuinen aan een avondvullend programma met hedendaagse acrobatische dans, zeer verfijnd theatraal circus, en een serie performances en theaterprojecten die niet alleen verhalen over het verleden, maar ook een hint geven naar de toekomst. Uiteraard hebben we ons laten inspireren door de beroemde dichter A.C.W. Staring die dit landgoed bewoonde, maar dan wel vooral door zijn onderzoek op het gebied van land- en tuinbouw. Op deze website vindt u meer informatie over de verschillende programma onderdelen.

De Franse editie van het festival, op 31 mei en 1 juni, zal onder de naam Le Jardin des Délices plaatsvinden op het landgoed van Château de Chamarande in het kunstencentrum van het departement Essonne, ongeveer vijftig kilometer ten zuiden van Parijs. Het kasteel is een centrum voor hedendaagse kunst en in de tuinen zijn diverse kunstwerken te bewonderen van bijvoorbeeld Philippe Ramette, Miguel Egana en Bert Theis. Gedurende Le Jardin des Délices zullen hier negen Nederlandse en een Franse groep de tuinen van het kasteel bespelen. Binnenkort kunt je meer informatie over het programma vinden op deze website, maar schrijf de data alvast in je agenda.

Bij beide edities kunt u ook weer genieten van de kookkunsten van Butifarra. In Vorden kunt u voorafgaand aan het festival aanschuiven bij De Tafel der Lusten, een diner in stijl van het festival. Kaarten voor De Tuin der Lusten en De Tafel der Lusten zijn op deze website te verkrijgen en bij Le Jardin des Délices is de entree gratis.

Altijd op de hoogte blijven van De Tuin der Lusten? Volg ons ook op Facebook of Twitter voor foto’s en interessante nieuwsberichten over de landgoederen en het programma.


http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/archief/article/detail/3289792/2012/07/21/Naar-landgoed-de-Wildenborch.dhtml
De Tuin der Lusten naar Frankrijk


06-05-2013
Le Jardin des Délices

Het team van De Tuin der Lusten en nog een hoop andere betrokkenen zijn bezig met het voorbereiden van een bijzonder project in Frankrijk.

We zijn in gesprek met de directie en staf van het festival “Chalon dans la Rue” in Chalon sur Saône in de Bourgogne om daar in de zomer van 2013 iets te gaan organiseren.

‘Iets’ is pas uit te leggen als je weet wat Chalon is. Dit festival is een van de grootste showcases voor buitentheater in Europa. Er spelen jaarlijks zo’n 150 theatergroepen en er komen zo’n 1000 theaterprogrammeurs en organisatoren uit heel Europa. Er spelen zo’n 20 groepen betaald in het zogenaamde IN programma en zo’n 130 groepen in het onbetaalde OFF gedeelte.

Met een gecombineerd team van De Tuin der Lusten en het Amersfoorts Theaterterras leggen we in Chalon figuurlijk een organisatorisch tapijt waarop theatergroepen uit Nederland, Duitsland en Spanje kunnen gaan spelen. Elf groepen uit Nederland, een groep uit Duitsland en een groep uit Spanje hebben zich met ons in Chalon aangemeld voor het OFF-programma.

Bijna allemaal groepen die gespeeld hebben in De Tuin der Lusten en of het Amersfoorts Theaterterras of hoog op de wensenlijst van een van beide festivals staan. Al deze groepen gaan onbetaald naar Chalon om gezien te worden door de internationale festivals.

In de komende weken zal duidelijk worden welke locatie we toegewezen krijgen binnen het festival en welke groepen er met ons mee mogen komen.

Voor de echte liefhebbers..........

Le Jardin des Délices
24 – 28 juli
Chalon sur Saône

Entree: Gratis
(dit geldt voor bijna alle van de 150 voorstellingen in het festival)
Festival Restaurant: La Table des Délices
(De Tuin der Lusten ploeg met een Franse naam)
Overnachten: Boek op tijd een camping of hotel in de streek.
4 sterren voor De Tuin der Lusten


04-06-2012
Kester Freriks (NRC-Handelsblad) heeft het opgeschreven.
Joris Hol heeft het gefotografeerd.

http://www.theaterkrant.nl/recensie/de-tuin-der-lusten/
Raad van Bestuur


20-04-2012
Na acht jaar De Tuin der Lusten is de structuur van de organisatie aangepast aan de weerbarstige werkelijkheid van het cultuurlandschap.
Organisator Casper de Vries neemt vanaf heden de rol van directeur op zich en weet zich gesteund door een goed ingevoerde Raad van bestuur.
Met deze effectieve organisatievorm kunnen we vlot manoeuvreren en zowel de kunsten als de landgoederen een dienst te bewijzen.

Op naar alweer het elfde festival De Tuin der Lusten.
Kaartverkoop


12-04-2012
De eerste kaartjes gaan al als warme broodjes over de toonbank. Door drukte kan het zijn dat het systeem een beetje overbelast is. Probeert u het later nog eens.
De nieuwe site is online


04-04-2012


de Tuin der Lusten op RTV Oost


08-07-11
Peter Schoof (Tijd voor Theater) praat met Moni Wespi van Loutop en initiatiefnemer Casper de Vries van De Tuin der Lusten.
http://www.rtvoost.nl/tv/default.aspx?uid=210923
Poster en Flyer


01-06-11
De poster en de flyer van de Tuin der Lusten 2011.
Wij zouden het fijn vinden als jullie deze willen uitprinten en achter de ramen hangen.

poster
flyer
De Tuin der Lusten gaat verder in 2011!


31-05-11
In eerdere berichten gaf het festival `De Tuin der Lusten` aan te stoppen met haar activiteiten vanwege zware kortingen op de financiering.
De uitnodiging van het particuliere Landgoed Verwolde en het enthousiasme van de gemeente Lochem waren echter zo hartelijk dat het team besloot de schouders er onder te zetten. Met grote dank aan de sponsoren, het bestuur van de stichting De Tuin der Lusten en liefhebbers van het festival lukt het nu om zonder grote financier een evenement te maken dat de naam De Tuin der Lusten waard is: hedendaags theater op een particulier landgoed.
Er is minder geld, maar de inzet en de ambitie zijn groter dan ooit.
http://www.detuinderlusten.nl/2011/verwolde.php
de Tuin der Lusten 2011?


20-05-11
Er wordt achter de schermen erg hard gewerkt door een aantal bevlogen mensen om te zien of het mogelijk is om met beperkte middelen en op bescheiden schaal, maar met veel zorg en hoge kwaliteit een Tuin der Lusten te maken in 2011.
Visitatiecommissie


11-11-10
De Visitatiecommissie m.b.t. De Tuin der Lusten van de provincie Overijssel heeft een ei gelegd over de toekomst van De Tuin der Lusten. Er wordt nu ambtelijk een mening gevormd over het ei. Wij mogen binnenkort op kraamvisite komen en het ei...... eh uitbroeden hopen we dan maar. Meeduimen mag!!
De Tuin der Lusten op landgoed Singraven


14-06-10
Op 19, 20 en 21 augustus 2010 vindt de 9e Tuin der Lusten plaats op landgoed Singraven in Denekamp. Klik op onderstaande link voor een overzicht van de voorstellingen en om uw kaartje vast te reserveren.
http://www.detuinderlusten.nl/2010/singraven.php
kaartverkoop


09-06-10
De flyers en posters zijn nog niet klaar en ook de site is nog `under construction`, maar de kaartverkoop is alvast gestart. Bestel hier alvast uw kaarten voor de Tuin der Lusten 2010 op landgoed Singraven te Denekamp.
De eerste fotos staan nu online!


21-05-10
Check dit! De eerste foto`s van de Tuin der Lusten 2010 in Junne staan nu online.
http://www.detuinderlusten.nl/2010/stekkenkamp.php?lang=en#n14
de Tuin der Lusten commercial


14-05-10
Festival verhuist naar landgoed Junne


04-05-10
Door de natuur en milieuwetgeving is het niet mogelijk om de Tuin der Lusten op De Stekkenkamp te organiseren. Het festival gaat wel gewoon door, maar vier kilometer verder op landgoed Junne. Gekochte kaarten blijven gewoon geldig. Iedereen die een kaartje koopt of gekocht heeft krijgt per mail een bericht met het adres van de voorstellingen.
De Tuin der Lusten zoekt nieuwe locatie


29-04-10
Door de natuur en milieuwetgeving is het niet mogelijk om de Tuin der Lusten op De Stekkenkamp te organiseren.
Het festival gaat wel gewoon door, maar op een andere locatie binnen de gemeente Ommen. Kaarten blijven gewoon te koop.
Iedereen met een kaartje krijgt per mail een bericht met het adres van de voorstellingen.
http://www.destentor.nl/regio/vechtdal/6614211/Groene-lobby-smoort-festival.ece
Kaartverkoop


27-04-10
Tot nu toe konden de kaartjes al online gekocht worden op onze site, maar binnenkort kunt u ook kaartjes kopen bij de vvv Ommen en hotels de Zon en Paping.
De Vechtgenoten gaan de ruim 3500 kaarsjes van het labyrint van theaterANU aansteken.


23-04-10
Het vechtgenotenhuis is een inloophuis voor mensen die geconfronteerd worden met kanker. Dit Vechtgenotenhuis staat op het landgoed waar de Tuin der Lusten georganiseerd wordt. Met een groep vrijwilligers zal elke voorstellingsavond gewapend met een aansteker de enorme hoeveelheid kaarsjes aansteken. Een aardig klusje, maar ook een mooie en sfeervolle bezigheid.
Op veler verzoek


06-04-10
Een nieuw kopje op de site: de routebeschrijving. De aanwijzingen voor het openbaar vervoer volgen spoedig...
programma 2010


30-03-10
Met trots presenteren wij u deel 1 van het programma voor 2010 op landgoed de Stekkenkamp. Klik op de bijhorende boom om de site te openen of op onderstaande link.
\r\nde Stekkenkamp
http://www.detuinderlusten.nl/2010/stekkenkamp.php
Caravans gezocht


08-03-10
In ruil voor 4 vrijkaartjes maken wij graag een paar dagen gebruik van \r\nuw caravan (15-25 mei)\r\nemail: productie@detuinderlusten.nl\r\ntelefoon: 06 46290239\r\n
De nieuwe website


01-03-10
De voorbereidingen voor de Tuin der Lusten van 2010 zijn alweer in volle gang.\r\nBinnenkort zl de nieuwe site ook online zijn, dus houdt deze url in de gaten!\r\nWil je de laatste nieuwtjes nu al weten? Volg ons dan op twitter.\r\nDe Tuin der Lusten heeft ook een facebook pagina.\r\n